Slik kan du se stilig ut på budsjett i høst!

Endelig er høsten her. Snart blir temperaturene lavere, lufta føles friskere, og omgivelsene får nydelig fargespill. Vi får lyst til å ta på oss litt mørkere farger, og kle oss i høstfarger som svart, diverse bruntoner, oker, og flaskegrønn.

Men hvordan kan man se stilig ut på budsjett?

Her er noen forslag:

  • Hold øynene åpne for rabattkoder hos bloggere og andre influersere på Instagram. De ligger også ute rundt om kring andre steder på nett, og gir rabatter hos store internettbaserte klesbutikker. Her er for eksempel en nelly rabattkode for eksempel. Nelly har masse moteriktige klær til overkommelige priser.
  • Byttelån klær med venninnene dine! Dette er en super måte å få mer variasjon i klesskapet. Dere kan låne eller permanent bytte klær dere uansett er lei av og ikke bruker, eller dere kan gå sammen på shopping eller nettshopping. Dersom man har relativt lik smak, kan man sette seg ned foran datamaskinen sammen og klikke ting dere begge liker inn i handlekurven. Spleise og byttelåne. Det kan være en fin måte å spare litt penger på.
  • Lag klær selv. Å sy noe fint til seg selv fra gamle stoffer som duker, gardiner eller pappas skjorter er veldig i vinden nå. Dersom du ikke vil sy alt fra bunnen selv, kan du jo også bare justere noe du kjøper ved å sy på en blondekant, perler eller paljetter. Vær kreativ, bruk fantasien din, og ha det gøy! Klær skal være morsomt, og fashion skal være gøy! Ikke vær redd for å skille deg ut i mengden.
  • Kombiner klær på en annerledes måte enn du vanligvis ville. Lær om fargesirkelen og komplementærfarger. Fargene som står overfor hverandre i sirkelen er komplementærfarger. Blått får for eksempel oransje til å “poppe” og omvendt. Finn inspirasjon på internett, lek med farger og materialer, finn ut hva som er deg!