Smart sommermote

Det har blitt varmt i været og det er tid for drinker og cocktailer, stranden og så mange andre sommerrelaterte begivenheter! Du kan ta skjortene og shortsene dine ut av skapet, eventuelt kan du kjøpe noen nye. Du planlegger antrekket ned til minste detalj, men du glemmer kanskje armbåndsuret?

For sommerens smarteste motetrend er nemlig smartklokker. Det er ikke bare en praktisk klokke, med masse funksjoner som gjør hverdagen din lettere, men den ser også vanvittig bra ut. Dessuten kan du bytte ut reimer for å tilpasse outfitten. Og utvalget av utskiftbare reimer er meget stort, man kan få tak i alt fra fargesprakende nylonreimer, til tradisjonelle klokkelenker i metall.

Hvilke praktiske funksjoner smartklokken kan skilte med er avhenging av hvilken modell du har, men typiske funksjoner man kan få på klokken sin er blant annet innebygd høyttaler, pulsmåler, GPS-sporing, og visning av SMS-meldinger. En annen kul funksjon noen smartklokker har, er muligheten til koble seg til mobiltelefon og fungere som fjernkontroll til kameraet. Man kan dermed ta profesjonelle bilder, enten man vil fotografere seg selv, familie og venner, eller en ønsker å ta bilder av natur eller arkitektur. De bildene man man liker best kan man eventuelt printe ut og henge opp på veggen og lage et skikkelig kult hjemmegalleri.

Noen som definitivt har trykket smartklokker til sitt bryst er kjendisene. Eksempler på noen av de mange kjendisene som bruker slike armbåndsur er skuespiller Jennifer Aniston, sangerinne Beyonce, rapper og moteskaper Kanye, modell Karlie Kloss og tidligere fotballspiller og moteikon David Beckham. Så hvis du vil føle deg som en skikkelig stjerne, kan du ta på deg armbåndsuret ditt og ta noen stilige antrekksbilder i sommerværet. Er du skikkelig fornøyd med bildene, kan du finne frem noen fine rammer og ramme inn bildene.

Nå som sommeren er her, er tiden inne for å skape masse minner som vil vare livet ut. Kle dere derfor opp i finstasen dere føler dere vel i, og ta masse bilder dere kan mimre tilbake til, når de mørke høstkveldene nok en gang har gjort sitt comeback.