Høstens tote bags som rommer alt vi trenger

Med disse veskene kan vi virkelig føle oss klare til å gå tilbake til kontoret og hverdagen.

Når vi nå skal tilbake til hverdagen og kontoret, trenger vi den ideelle totebagen, den som vil følge oss fra morgen til kveld. Men hvilke egenskaper bør denne vesken ha, slik at den har muligheten til å være en følgesvenn i løpet av en hel dag, samtidig som den oppgraderer stilen vår? Høstvesker er elegante, i basisfarger som matcher alle plaggene vi har i garderoben vår, og de er romslige for å kunne romme alle essentials i løpet av en krevende dag. Kontorvesken har ikke lenger en strengt utseende, den kan følge de siste motetrendene og er yndet av de ledende motehusene.

“Go big, or go home”-regelen gjelder nå for vesker, slik streetstylen under Copenhagen Fashion Week viste oss. Etter nesten ett år hjemme, kun iført loungewear, gikk influenserne tilbake til det vanlige, med store vesker og minnet oss på hvor mye vi har savnet den hverdagslige stilen. Når vi nå planlegger å tilbringe mer og mer tid ute, utstyrer vi garderoben vår med totevesker, som vi kan bruke både på kontoret og til shopping, eller til og med på korte weekendturer.

Det kule med totebager er at de rommer så mye. Du kan for eksempel få plass til laptop, smarttelefon, powerbank fra https://www.teknikkdeler.no/ og toalettveske, i en og samme bag. Går du for en skikkelig stor totebag så kan du atpåtil få plass til høstjakken i den.

Totevesker passer også utrolig bra til høstens andre store trend, nemlig cardiganen. En croppet cardigan er perfekt til overgangen fra sommer til høst, og ble allerede brukt av stylister under moteuken i København, og bekreftet at små endringer kan gjøre et klassisk, og kanskje litt traust plagg, om til noe super sensuelt og fresht.

Vær litt vågal, og ikke nøl med å eksperimentere med både farger og størrelser på cardiganen din i høst. Dette er et tips som for øvrig også gjelder høstens tote bags.