Tilbehør til julefeiringen

Mange kjøper nye klær til julen, og da passer det også fint å kjøpe nytt tilbehør samtidig. Hvis du kjøper tilbehøret samtidig som klærne, er du sikker på at alt passer sammen. Dersom du skal bruke flere antrekk i julen er det lurt å velge tilbehør som passer til alle antrekkene, for eksempel sko i en farge som passer til ulike kjoler og skjørt, eller smykker som kan brukes uansett hva du har på. Her er det viktig å tenke helhetlig, og gjerne satse på sko av høy kvalitet som holder en stund.

Sko som framhever antrekket

De rette skoene kan framheve og forbedre ethvert antrekk. Derfor er det viktig å tenke litt gjennom hvilke sko du vil ha. Det kommer naturligvis an på antrekkene dine og hvilke sko du foretrekker. Skal du kjøpe høye hæler, eller føler du deg mer komfortabel i lavere sko? Uansett hvilken type sko du liker best, finner du et stort utvalg hos Tory Burch, som også selger smykker og tilbehør til alle anledninger. Sporty sneakers, luftige sandaler eller ballerinasko med fin dekor. Her er det bare å velge etter ønske og behov, og skoene har høy kvalitet som gjør at de kan brukes lenge.

Tilbehør kompletterer antrekket

Tilbehør inkluderer alt som ikke er hovedplaggene. Tørklær og skjerf er populære tilbehør for kvinner i alle aldre, og er dessuten veldig praktisk i julen, ettersom det kan være litt kjølig ute. Hansker, luer og votter trengs nok også, i tillegg til varme jakker på vei til og fra familiemiddager og selskapeligheter. Alt dette finner du på nettsiden til Tory Burch.

Ensfargede skjerf i nøytrale farger passer til de fleste antrekk, mens tilbehør i sterke farger gir liv til et svart eller ensfarget antrekk. Lek deg gjerne litt med farger, og sørg for at du alltid har flere tørklær å velge blant, slik at du kan prøve ulike kombinasjoner. Den samme kjolen kan se helt annerledes ut bare ved å bytte ut tilbehør som smykker og sjal. Tilbehør er ekstra viktig dersom du har satset på en basisgarderobe som du gjerne vil bruke til mange anledninger.

Vesker skaper kvinnen

Alle kvinner trenger et par fine og praktiske vesker. Ofte er det lurt å ha vesker i ulike størrelser, slik at du kan velge den rette til enhver anledning. Noen ganger trenger du ikke å ha med deg så mye, og da er en liten veske akkurat passe. Andre ganger er det mye du gjerne vil ha med, og da er det praktisk med en større veske, som også har plass til for eksempel mobilen og lommeboka. Som med skoene, er det lurt å velge vesker i nøytrale farger, slik at de passer til mange antrekk. Men hvis du elsker vesker, kan du selvsagt også ha et par vesker i knallfarger eller med mønster. De passer perfekt for eksempel til et svart antrekk, når du trenger en liten fargeklatt.