Egen mote- og miljø-interesse til gründersuksess!

I disse tider finnes det flere måter å hive seg på gjenbrukstrenden. Kristin Grostad er en av flere som har startet opp sin egen bedrift, ved å lansere en egen “mote”-app for bytting av klær. Hva er vel ikke en bedre kombinasjon enn mote og miljø? For den som er glad i mote, har man gjerne lett for å heller gå for “bruk og kast”. Nå kan du enkelt bytte klesplagget du er lei av med et annet moteriktig plagg. Gjenbruk er dessuten bare et ekstra pluss for miljøet, siden klesbransjen selv er den nest største kilden til forurensing!

Moteriktige klær på utstilling.

Det er ikke bare for miljøet, men også trendy. Lanseringsfesten for Swancy-appen skal være på Ole Bull, i Bergen. Det syntetiske fibret er laget av klimaets største fiende, nemlig plastikk og vil dermed ta tusenvis av år for å kunne brytes ned av naturen. Det er nesten som datingsappen Tinder, hvor man kan klikke liker og ikke liker fremfor at mange merker seg interessert. Slik kan man faktisk sikre seg et salg, enn at plagget blir liggende til evig tid. For den moteriktige, klikk deg inn på klær- og interiørdesign. Selskapet består av tre gründere og to italienske utviklere som er stasjonert i selveste London, UK. Så fremtiden ser lys ut for selveste Swancy-appen og for oss som foretrekker å gå for gjenbruk!

Det er som i de fleste bransjer når det kommer til bytting av moteplagg gjennom en app, at timingen må være god. Swancy kommer til å bli en frisk konkurrent om dine gamle klær og til ¨forhindre det stadig problemet med overfylte bruktbutikker. Swancy startet først sin karriere med blant annet egne bytte-kvelder, for andre til å finne sitt nye favoritt klesplagg. Så mange av oss bruker gjerne bare et klesplagg syv ganger, før det blir kastet. Så om du ikke allerede har sjekket ut appen, er det verdt å ta en titt!

En kvinne handler på nett.

For å gjøre noe for miljøet, kan du enkelt satse på gjenbruk for å forhindre forurensing. Kristin på 27 lanserer ny “mote”-app til fordel for den moteriktige og den miljøbevisste. Dette er en flott markedsplass for bytting av klær, noe som har gitt stor suksess siden oppstarten av appen. Dette er særlig passelig for den som er glad i trendy klær, da mye er kun brukt noen få ganger før det kastes.