Oppdater klesskapet med vårens trender hjemmefra!

Endelig er våren rett rundt hjørnet. Vi kan bytte ut boblejakker og tunge ullkåper med lette jakker og trenchcoats. Trendene forandrer seg fra år til år, og 2021 er ikke et unntak. La oss se litt på hvordan du kan fornye garderoben og bli klar for våren, fra din egen stue! På grunn av koronapandemien praktiserer mange sosial distansering i den grad at de unngår å gå i butikker. Heldigvis finnes det massevis av kule nettbutikker som har fine klær!

Ikke vær en trendslave

Er du opptatt av mote, men vil handle klær til en overkommelig pris? Da finnes det mange butikker å velge mellom. Du kan for eksempel titte innom influenserfavoritten https://www.na-kd.com/no for å få med deg de siste trendene. Her finner du masse fine klær, som strekker seg fra det feminine og søte, til mer tøffe og sexy. Det er nemlig lett å holde seg oppdatert på trender gjennom nettshopping, du trenger ikke lese motemagasiner for å forstå hva som er trendy. Det fine med akkurat denne butikken er at de har mange tidløse plagg. Blant vårens nyheter finner du for eksempel mange minimalistiske klær i svart og hvitt. En annen trend som kommer er puffermer på kjoler og topper, samt rysjer. I tillegg til disse stilrene og feminine trekkene vi har nevnt, kan vi se at atleisure-stilen fremdeles er i vinden. Mange av plaggene har fokus på bærekraft og komfort, og har et sporty preg over seg. Det beste tipset vi kan gi deg for å finne fine klær du kan over flere sesonger, er å ikke være en trendslave. Ikke kjøp noe du ikke føler deg helt tilpass i, kun fordi det er siste mote. Hvis puffermer ikke er din greie, styr unna og finn noe annet. Det er alltid mange forskjellige farger og elementer som er i vinden samtidig, så du vil garantert finne noe som passer deg.

Flere tips

Det beste er altså å alltid være tro mot seg selv, og kjøpe plagg i kvalitetstoffer, slik at de varer lenge. Les gjerne blogginnlegget “Slik kan du se stilig ut på budsjett i høst“, for tips som er like aktuelle om våren, når det kommer til å se bra ut på budsjett. I nettbutikkene er det alltid gode tilbud, og det lønner seg gjerne å melde seg på nyhetsbrevet for å få med seg det siste. Du får også gjerne linker til hemmelige salg og rabattkoder, slik at du kan få enda mer for pengene!