Unngå interiørkrangel før dere flytter sammen

Å flytte sammen med noen kan by på en del utfordringer . Par må tilpasse seg hverandres planer, overgi noe privatliv og komme opp med rettferdige systemer for daglige gjøremål.

Men kanskje en av de vanskeligste problemene som oppstår er hvordan hjemmet blir dekorert.

Hun har gjerne noen fine malerier for å henge veggen mens han vil helst ha sine utstoppede elg hoder.

Han vil gjerne ha litt mørkt og avbalansert soverom uten mye farger, mens hun vil helst ha rosa

“Hello Kitty” tapet.

Ok, kanskje litt overdrevne eksempler men det er gjerne litt spesielle og særegne smaker

Men hva gjør man i slike tilfeller? som vi kanskje har knyttet følelser til og forbinder med noe positivt, men klarer ikke helt å overbevise partneren.

særegne smaker

Men hva gjør man i slike tilfeller?

Selve flytteprosessen kan være en veldig stressende situasjon, ikke la småkrangler om hva som skal på veggen ødelegge denne tiden som i utgangspunktet skal være en spennende ny begynnelse for dere.

Pakk heller derfor sammen før dere flytter og bli enige om hvordan hjemmet skal se ut, alt fra møbler til pyntegjenstander. Og er det spesielle ting din partner ønsker å ta vare på som du ikke er like begeistret for, prøv uansett å finne plass og inngå noen kompromisser. Kanskje ikke plassere den gamle slitte skinnsofaen han drar med seg på stua, men inn på et soverom eller kjellerstua kanskje? Legg til en stor flatskjerm og Xbox’en, da vil det nok løse seg!

Har dere behov for store oppgraderinger og oppussing, ikke la den ene parten styre alt. Dere må handle sammen og bli enige om nye ting som skal inn i hjemmet. [{:Par som trenger å gjøre store kjøp som nye møbler Shopello.no, tapeter eller maling bør gå sammen for å plukke disse elementene ut. Dette lar begge parter bli med i prosessen og skap et hjem begge blir fornøyd med.

Men hva om den ene parten skal flytte hjem til den andre?

Her er det viktig at den som åpner døren for deg, også lar deg bli med på interiørvalg og skape et nytt hjem sammen. Ofte kan dette scenariet by på mest problemer da den som eier ikke ønsker å gjøre noen endringer, kanskje barn som også vil ha med et ord i laget og by på flere konflikter.

Men uansett her er det viktig at dere snakker godt sammen først før du kommer med flyttebilen full av mikkmakkden andre ikke ønsker i hjemmet. Godt samspill på forhånd er viktig her.

mikkmakk

Det også kan hjelpe å se ting i et større perspektiv. Du kan bry deg mye om hvordan det ser ut hjemme, men er det verdt det at forholdet skal få problemer på grunn av dette? Om det skjer er det nok flere bakenforliggende ting som styrer følelsene enn din partners interiørsmak. Er du sikker på at dere er klare til å flytte sammen?