Mote og modeller

I denne artikkelen skal vi snakke om hva mote egentlig dreier seg om, og hvilke modeller som brukes til forskjellige formål. Vi skal også se på hvordan man for eksempel kan begynne som modell på egen hånd eller med hjelp fra promotører. La oss begynne med hva mote egentlig er.

Mote

Så hva er egentlig mote når det kommer til stykket? Alt “mote” egentlig handler om er en endring i hvilken retning smak går. Som man ser i lenken som er gitt så er dette faktisk en veldig god definisjon, selv om de fleste som hører mote tenker på klær umiddelbart så er det ikke begrenset av dette. Det kan faktisk også inkludere musikk, film, litteratur og andre måter å formidle kultur på. Vi skal i denne artikkelen forholde oss mest til klesmoten.

Alt kommer og går i sykluser, sies det. Når det er sagt så begynner halloween å nærme seg og da bør du ha det klart med halloweenkostymer. Fra forskjellige importører av klær kan du lære deg hva som forventes å bli populært til neste sesong. Oftest så er det disse butikkene som på en måte bestemmer utvalget for resten av befolkningen, men de har sine egne menneskegrupper som påvirker dem til hva de skal velge ut. Det er vrient å si hva som bestemmer hvilken stil som kommer til å bli populær, men husk at klær handler om å uttrykke seg selv.

Mote derimot handler om å være “med tidene”. Derfor skal du egentlig prøve å uttrykke tidsperioden du er i, og hvilken rolle du har i dette samfunnet, på dette tidspunktet. Dette er definisjonen av stil.

Modell på egen hånd

Dersom du er interessert i å bli en modell på egen hånd så kan du gjøre det mange andre gjør i dag. Det finnes mange guider på nettet som kan hjelpe deg å lykkes på Instagram, men husk også at dersom du skal være en modell så finnes det mange forskjellige typer modeller du kan være.

Problemet her er at det som virkelig drar oppmerksomhet på Instagram er lettkledde bilder. Dersom du vil øke antall følgere så bør du derfor kanskje tenke på å inkludere flere sånne.

Husk også at på de bildene hvor du faktisk går i klær som du vil bruke til å reflektere moten, så bør du treffe ganske nøyaktig. Dersom du heller kanskje vil skape din egen trend så bør du også være klar over at du forstår at dette ikke er noe som populært enda, men at du ser noe i det. Dersom du vil oppsøke byrå så kan selvsagt gjøre det også. Det eneste du trenger å vite er at da kommer du ikke til å bestemme så veldig mye av bildene dine selv.