Finn en rollemodell for din fashion

Vi mener jo modell når vi snakker om fashion, og en modell kan ha større påvirkning enn hva man skulle tro. Det er flere ting til det, slik som for eksempel kroppsfasong, hårfrisyre og at utseende ligner på deg. Det som er fint i dag er at det kommer flere modeller som har normalt utseende, og en kropp som er mer normal. Det fashion bransjen kanskje ikke har forstått, er at det kan hende de vil selge mer nå som alle har sin rollemodell.

Men hvorfor er det en fordel å finne en rollemodell for sin mote? Her skal vi se hva man kan kjøpe av fashion outlet og mote i 2021 for å maksimere sitt uttrykk.

Riktig stil

En rollemodell som har den riktige fasongen viser deg hva som passer til deg. Det kan være du skal gå for “slim fit” bukser som sitter høyt i livet. Eller kanskje har du en form som gjør at kjoler gir deg et moderne uttrykk. Stilen er viktig for at du skal føle deg vel, og slik at du kan kjøpe klær som passer din fasong.

Farger og nyanser som passer ditt utseende

En ting som er viktig er hudfarge, hårfarge og øyenfarge. Men det er ikke alle moter og klær som passer for deg. Når man finner en modell som ligner på seg selv, så kan man få gode tips og triks man kan bruke.

Når en modell går på catwalken vil hun eller han være sminket, derfor bør man også ta hensyn til det. Det er mange meninger om farger og nyanser, men finner du noe du liker, ja da går du for det.

Ikke vær redd for å eksperimentere

Man skal ikke følge moter og fashion slavisk. Det er mange grunner til det, slik som økonomi, bærekraft og muligheter. Men kanskje kan du bruke retro-plagg, det gir deg garantert en ny look. Man kan faktisk bli en trendsetter om man har integritet i miljøet. Da er det deg alle ser på for sine nye moteklær i 2021.