Dagens mote

Mote er en av de viktigste delene av samfunnet vårt, og er alltid med oss hvor enn vi går. Motetrender blir lagt, fordi de ser bra ut og holder oss oppegående. Mote er det som sier “dette er meg”, det er nemlig en del av vår identitet. Vi kan vite mye av en person gjennom antrekkene, merkene og fargene de velger å gå med. Antrekket vårt understreker hvem vi er. I dag blir mote prioritert i alle aktiviteter og arrangementer, selv når vi skal trene så holder vi oss moterike. Med Aim’n så holder du deg oppegående på tredemøllen.

Modeller

Uten modeller, så hadde ikke motetrender vært like stas. Det er tross alt modellene vi følger fotsporene til, de viser og vi følger. I dag blir Kendall Jenner, Bella Hadid og Winnie Harlow sett på som årets modeller av de viktigste bransjefolkene .

Kendall Jenner

Kendall Nicole Jenner er en amerikansk modell og TV-personlighet som har hatt store ambisjoner om en modellkarrière fra en ung alder. Kendall Jenner var den høyeste betalte modellen i 2018 av hennes profesjonalitet. Kendall holder seg alltid i Media, og alle store selvskaper ønsker et samarbeid med henne.

Bella Hadid

Isabella Khair Hadid er en amerikansk modell og begynte allerede som modell i en alder av 16 år, og har hatt en profesjonell oppgang helt siden da. Bella sin skjønnhet stammer fra Nederland og Palestina som har bidratt med å kåre henne til årets modell av bransjefolket.

Winnie Harlow

Chantelle Whitney Brown-Young er en kanadisk modell, og har fått publikum til å gape siden 2014. Hun fikk først framgang etter hun deltok i den tjueførste sesongen av den amerikanske tv-serien American’s Next Top Model. Hun er den første til å noen gang få plass i tv-serien uten å melde seg på, dette ført til store jobbmuligheter for henne. Vi ser henne i de største motebladene og hun er ansiktet til store merker.